Alla inlägg den 2 maj 2012

Av Malin - 2 maj 2012 14:18

Har haft bloggpaus över helgen eller har inte haft tid att blogga någe då bloggplatsen inte har någon app ännu så att man kan blogga då man är på språng hoppas den kommer snart  .

Har haft kanon väder vare i Fränsta å grejat på med min Älskling å barnen  .

Träffat en mycket kär vän till mig å hennes familj saknar henne såååå mycke men vi är aldrig mer än ett samtal bort, va så kul att träffa henne igen då vi inte setts på ett tag   .

I fredags firade vi Anton på hans 2 års dag massa go fika å presenter alla kläder han fick skulle på på en gång plus badbyxorna så min lilla älskling såg ut som en liten michelin gubbe men är han nöjd med de så är det bra   


Lördags tog vi å packade in oss för en tripp ner till Sundsvall för där skulle vi leka av oss på Drakborgen roligt både för stora som små  .

När vi kom hem så fick vi härligt besök av min kära vän Bättan med barn så där gick de några timmar med massa surr å skratt.


Söndagen kom vi körde bort lite saker som skulle slängas på grovsoporna å sen drog vi en sväng igen till Stan för vi hade glömt inhandla vissa saker.

På vägen hem stannade vi till hos min stora syster Bodil å firade Petter som har fyllt år men bättre sent än aldrig, trevligt med lite umgänge och sen fick barnen leka av sig lite med sina kusiner  .


Måndagen kom med storm steg och det va även aprils sista dag, vi umgicks med Bättan å hennes familj på kvällen så nöjda barn gick till sängs.


Tisdag den 1.a Maj då börjar man fundera vart har april tagit vägen egentligen de sa bara swisch så va april slut men nu välkomnar vi Maj å sommaren som är på ingående.


Idag är det onsdag den 2.a Maj håller på att plockar lite här hemma plus att det är en tvätt dag inte sånt som är de roligaste direkt men sånt som ska göras å mellan varven så sätter ja mig på balkongen å njuter av solen och värmen är otroligt varmt å skönt här nu   .

Ikväll ska vi umgås med våra underbara vänner S å B ska bli skoj att träffas igen saknar dom   .


Till er andra ha en underbart härligt solig eftermiddag


Kramizar Malin   

Presentation


Välkommen till min blogg! Här släpper ja mina tankar å funderingar skriver av mig om allt å ingenting.

Är mamma åt 2 underbara grabbar födda 2008 å 2010 och en till är på väg nu att göra entre i november =).
Pyssla är en del av mitt liv när jag får t

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards